Dagens :-)

Jag har lärt mig att med positivt tänkande så blir man lite gladare och dagen blir lite bättre så här ska jag ha min positiva tanke, en sak jag är tacksam för eller glad över. Så här kommer dagens positivitet. Dagens :-)


Nya krafter!

onsdag 16 januari 2013

1½ vecka.....

har nu gått sedan jag bestämde mig för att tag tag i allt igen.
Det har även gått ca ½ vecka sedan jag har följt direktionerna som jag fick från dietisten som jag var och träffade i fredags. Hon presenterade måltidsalternativ för mig baserat på den information hon hade om mig och nu ska jag följa det med lite av min ViktVäktar tolkning, det är lite knepigt men det är det alltid med nya saker.  Hoppas bara jag gör rätt men det återstår väl att se......., det är inte helt främmande det hon visade men många frågor har ploppat upp....... men  man får ju testa sig fram lite också, funkar det inte med hennes beräkning att jag ska går ner ½ - 1 kg i vecka får jag ju höra av mig men jag ska på återbesök om ca 1 månad.

Om jag får vara helt ärlig så är jag skeptisk men det kan ju även bero på att jag har käpmat lite mer än ett år och inget har fungerat.......

Men har ialla fall lite glatt i mig på efter 1 vecka så visade min invägning -1 kg! :-) hoppas bara det blir en "trend" och fortsätter så och inte som tidigare att det är tillbaka vid nästa invägning!
Jag kämpar på!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar