Dagens :-)

Jag har lärt mig att med positivt tänkande så blir man lite gladare och dagen blir lite bättre så här ska jag ha min positiva tanke, en sak jag är tacksam för eller glad över. Så här kommer dagens positivitet. Dagens :-)


Nya krafter!

onsdag 2 maj 2012

Första inlägget:-)

Ja, då har man fått igång en blogg (tror jag), kommer säkerligen fixa och dona under resans gång men nu kör vi på!
Jag kommer att skriva om min resa, både upp och nedgångar inför hela min livsförändring. Jag planerar nämligen att få rätt på min vikt, hälsa och välmående.
Med detta menar jag även att jag ska ta tag i det jag gillar att göra allra mest, arbeta med mat! jag har tröttnat på att drömma och tänka "om" det ska jag förvandla till ett "när" och den resan börjar nu!

Jag är medlem med ViktVäktarna och räknar ProPoints, har ett antal kilo om jag vill bli av med....
Jag har även börjat min med att jag har bokat in mig på en kurs om tårtdekorationer, det var ett tag sedan man gjorde det, friska upp minnet och få nya idéer.

Jag skriver även en blogg på Måbra: http://eva.mabra.com/ ta gärna en till där! Den handlar mer om min viktresa och känner på mig att jag kommer skriva mer om resan till min dröm här....

3 kommentarer:

  1. spännande att följa dig Eva! Lycka till på resan:) Kom ihåg att det bara är den som vågar som kan lyckas!! kram ninia

    SvaraRadera
  2. Välkommen till bloggvärlden =)
    Har även kollat in "Måbra" bloggen!!

    SvaraRadera